wiejskiezycie2

forum po¶wiêcone grze wiejskie ¿ycie 2 i jej graczom

Ogłoszenie

Moderatorzy pilnie poszukiwani

#1 2014-01-21 17:14:22

polskibyk

Administrator

Punktów :   

Alkomaty TUSKA

Witam.
Jestem kierowca od ... od dawna:)
nigdy nie zasiadam w acie  pod wp³ywem alkoholu. Nie siadam za kó³kiem nawet wtedy gdy pi³em dzieñ wcze¶niej.
Ja wiem ze  Psychopatów, socjopatów w naszym spo³eczeñstwie nie brakuje, ale dlaczego zaraz  karac ca³e spo³eczeñstwo? Czy dziêki wprowadzeniue tego polepszy siê bezpieczeñstwo na drogach?
Szczerze watpiê, ma³o tego jestem pewien ¿e  bêdzie coraz wiêcej pijanych kierowców..
Dlaczego tak my¶lê?

Po wprowadzeniu tego chybionego prawa, ka¿dy w³a¶ciciel pojazdu mechanicznego bêdzie zmuszony do zakupu alkomatu ( ale kto¶ zarobi)
.
Wyobra¼my sobie sytuacjê...
Patrol policji zatrzymuje  pojazd do kontroli, sprawdzaja  w pierwszej kolejno¶ci czy kierowca posiada alkomat i czy ten alkomat  ma legalizacjê , oczywi¶cie ze ma, przechodza do badania trze¼wo¶ci..
Okazuje siê ze kierowca  ma w wydychanym powietrzy alkohol, powtórne badanie, potwierdzenie pierwszego, kierowca  poddaje siê pobraniu krwi, okazuje siê ¿e ma ponad 2 promile ...
Ale zaraz KURWA zaraz,  pan kierowca twierdzi ze gdy wsiadal za kó³ko i dmuchal  w alkomat by³ KURWA TRZE¬WY!!!!!!...
Alkomat ma atest  , kierowca twierdzi ze jest trze¼wy, o co kurwa kaman?

Wymarzone prawo dla  radnych, pos³ów, ksiê¿y i komendantów policji.......

Tusk kurwa...... jaki¶ kuzyn otworzyl hurtowniê alkomatów????

Jebac alkoholików... wszystkich skurwysynów wyr¿n±³ bym  bez mrugniêcia okiem...

Jak spotkam na drodze pijanego  ksiêdza, posla to  go rozpierdolê......

Tusk dziêki , pozdrów kolesi z hurtowni.

Ile bêdzie kosztiowa³ taki alkomat??? na pewno nie mniej ni¿ 250-300 PLN...
I co kurwa? taki emeryt, co u¿ywa auta ¿eby dojechac do przychodni, do lekarza, na którego dziêki temu jebanemu rz±dowi i tak musi czekac  od kilku miesiêcy do kilku lat!!!!, wydaje kasê na leki,  ledwo starcza mu na ¿ycie i na wlanmie kilku litrów paliwa... ma teraz wydaæ z tej swojej emerytóry 300 PLN na zakup jakiego¶ gówna które na chuj mu potrzebne, bo nie pije bo go nie stac..
ale kurwa TUSK i jego lobby musi kurwa zarobiæ...
We¼ siê kurwa TUSK za  robotr bo dostaniesz wymówienie  dyscyplinarne i bez kurwa wysokich odpraw...........

Stopka forum

RSS